Tab Content
About Me
About LeolaTew8803130

Basic Information


About LeolaTew8803130
Biography:
4 Fb-sider å følge om reisesyke

Det er bare et godt supplement for hjernenæring siden det kan redusere homocystein (kjent for å utløse slag så vel som andre typer hjertesykdommer). Merkelig nok føler mange mennesker som lider av angst ofte virkelig at de har hjertesykdom. De fleste som har hatt reisesyke tidligere, spør legen om hvordan de kan forebygge neste gang. Rundt 25 til 40 prosent av menneskene lider av reisesyke, avhengig av transportmåten, har forskere anslått, og flere kvinner er mottakelige enn menn. Når du blir svimmel, er det fordi ett eller flere av disse tre mindre systemene som utgjør det vestibulære systemet er ute av spill, eller at de tre systemene ikke fungerer sammen i harmoni. Sørg for at du leser pakningsvedlegget og snakk med helsepersonell eller apotek før du bestemmer deg for å bruke medisiner for å behandle reisesyken din. En måte å sikre seg på er å kjøpe varer som overholder svært gode produksjonsstandarder. Det sympatiske nervesystemet er det vi har en tendens til å vite alt for mye om fordi det forbereder kroppen vår for handling, gjør oss klar for "fight or flight"-responsen, mens det parasympatiske nervesystemet er det vi elsker høyt, siden det fungerer som vårt gjenopprettingssystem, som returnerer kroppen til normal tilstand.

Førstnevnte oppstår når man oppfatter visuelt at ens omgivelser er relativt immobile mens det vestibulære systemet rapporterer at kroppen er i bevegelse i forhold til omgivelsene. Avhenger av bevegelsen sett, men ikke følt - Denne typen oppstår når sensitive mennesker ser filmer på kino eller i verdensrommet. Reisesyke er en tilstand som oppstår i forbindelse med reiser eller bevegelse når det oppstår forskjell mellom visuelt oppfattet bevegelse og det vestibulære systemets følelse av kroppsbevegelse. Reisesyke Mennesker som er utsatt for revmatoid artritt blir ofte kvalme på grunn av langvarig bevegelse. Symptomer på reisesyke ble først beskrevet av Hippokrates, som skrev, "seiling på sjøen beviser at bevegelsesforstyrrelser kroppen." Hovedsymptomet på reisesyke, kvalme, er avledet fra naus, det greske ordet for skip (f.eks. nautisk). Bevegelse kan føre til at disse systemene faller ut av synkronisering med hverandre. Hvis du for eksempel sitter på en restaurant på innsiden av et cruiseskip, vil ikke øynene dine fortelle hjernen din at du beveger deg fordi inne i skipet det ser ikke ut som du er det, men kroppen og det indre øret kan fortsatt føle bevegelsen og videresende beskjeden til hjernen din.

Dette er grunnen til at noen mennesker bare opplever bilsyke hvis de sitter i baksetet, og symptomene deres noen ganger avtar hvis de ser ut av vinduet eller kjører bil. Ta dem på før bilturer eller andre årsaker til reisesyke. Disse uventede faktiske symptomene skaper bilkjøring eller stress som noe er veldig feil. Denne teorien legger vekt på det limbiske systemet i integrasjonen av sensorisk informasjon og langtidsminne, i uttrykket av symptomene på reisesyke, og virkningen av medisiner mot reisesyke og stresshormoner på funksjonen av det limbiske systemet. For tiden er en "fullt adekvat teori om reisesyke ikke tilgjengelig for øyeblikket", men moderne sensorisk konfliktteori, som refererer til "en diskontinuitet mellom enten visuell, proprioseptiv og somatosensorisk input, eller halvsirkulær kanal og otolith-inngang", er sannsynligvis den mest grundig studerte. En variant av den sensoriske konfliktteorien er kjent som nevral mismatch, noe som innebærer en mismatch som oppstår mellom pågående sensorisk erfaring og langtidshukommelse i stedet for mellom komponenter i det vestibulære og visuelle systemet. I følge sensorisk konfliktteori er årsaken til terrestrisk reisesyke den motsatte av årsaken til romfartssyke.

Denne situasjonen er faktisk et resultat av konflikten mellom sansene. Synssansene dine vil fortelle deg at du ikke beveger deg mens resten av vestibulære systemet vil fortelle hjernen din at du er i bevegelse. Hell to eller tre dråper av denne oljen i et lommetørkle og lukt på det mens du reiser. Lukt på sitronen. Del i to og spis. I følge denne teorien, når hjernen presenterer sinnet med to inkongruente bevegelsestilstander; resultatet er ofte kvalme og andre symptomer på desorientering kjent som reisesyke. Hjernen er forvirret av alle disse blandede signalene. Det er veldig vanskelig å fokusere på noen aktivitet, siden hjernen din kan være opplært til å se etter alle mulige risikoer og aldri gi opp før trusselen kan bli gjenkjent. Det limbiske systemet kan være det nevrale mistilpasningssenteret i hjernen. Likevel hevder den direkte gifthypotesen at det fortsatt er plausible måter kroppens giftresponssystem kan ha spilt en rolle i å forme utviklingen av noen av signatursymptomene som karakteriserer reisesyke. Den direkte evolusjonære hypotesen argumenterer i hovedsak for at det er plausible midler som eldgamle reelle eller tilsynelatende bevegelser kunne ha bidratt direkte til utviklingen av aversive reaksjoner, uten behov for å velge en giftrespons som angitt av Treisman.
Location:
Saint-Laurent-Du-Var
Interests:
Cooking, Mountain biking
Occupation:
study History

Statistics


Total Posts
Total Posts
0
Posts Per Day
0
General Information
Last Activity
04-21-2023 03:09 AM
Join Date
02-23-2023
Referrals
0